lumberjack 0 Napisano 27 Października 2021 Share Napisano 27 Października 2021 Hejka, chciałem się zapytać może ktoś bardziej kumaty ode mnie mi pomoże. Mianowicie kupiłem nowego lapka a w cs mam po 15 20fps i straszne przycinki praktycznie nie da się pograć próbowałem już komend i innych rzeczy i nie wiem co począć. W załączniku wstawiam SS z parametrami. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel Arecki 113 Napisano 27 Października 2021 Właściciel Share Napisano 27 Października 2021 Myślę że nie masz co się dziwić CSGO ma duże wymagania jak na twój sprzęt. Laptop nie jest stworzony pod gaming, na pewno także się grzeje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ej ty 46 Napisano 27 Października 2021 Share Napisano 27 Października 2021 Daj najniższe tekstury i graj na mniejszej roździalce jeśli nie pomoże to niestety nie zagrasz, jak napisałem powyżej Arecki laptop nie jest stworzony pod gaming... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lumberjack 0 Napisano 28 Października 2021 Autor Share Napisano 28 Października 2021 No właśnie się nie grzeje ale gram na low a jak zmieniłem na 4:3 i najniższa rozdzialke i jest jeszcze gorzej a nie da się jakoś podkręcić procesor? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel RevaleD 306 Napisano 22 Grudnia 2021 Właściciel Share Napisano 22 Grudnia 2021 * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi