szew digla 160 Napisano 23 Kwietnia 2022 Share Napisano 23 Kwietnia 2022 (edytowane) Czesc. Mam na sprzedaz m4a1-s gracz 2 mw st. Cena rynkowa to ponad 500 zł. Interesuje mnie szybka sprzedaż dlatego wystawiłem za 400 ziko https://skinport.com/pl/myitems/i/6651862 Dla osób które napiszą, ze to scam. Walnijcie głową w sciane strona ma 5/5 trustpilota i wsm tylko tradeujaxc na niej stac mnie na zycie xdd Dodaje ss transakcji tygodniowych. Prawdziwy pieniądz skinport oddaje. a cena jaką chce za tą broń jest malutka więc zapraszam do kupna Edytowane 23 Kwietnia 2022 przez szew digla Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel RevaleD 306 Napisano 1 Lipca 2022 Właściciel Share Napisano 1 Lipca 2022 * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi