bialaas 1 Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Nick na serwerze: bialaas Wiek: 20 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199139913284/ Znajomość SourceModa (wg rozpiski we wzorze - skala 1-10): 8 Mutacja? (Tak/Nie): tak Mikrofon? (Tak/Nie): tak Możliwość opłacenia składek rekrutacyjnych - 6zł/mies. (Tak/Nie): tak Posiadasz konto ze statusem Prime (Tak/Nie): tak Czy masz doświadczenie jako admin: tak :) Kilka słów o sobie (hobby, plany na przyszłość, marzenia): gram w piłke teraz wrocilem do csa na serwer na ktorym jest przegrane juz ponad 13k minut i lecymy po wiecej, chcialbym kiedys wbic top1 na serwisie xD Link do gametrackera: https://www.gametracker.com/player/bialaas/145.239.21.248:28035/ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel RevaleD 306 Napisano 27 Kwietnia Właściciel Share Napisano 27 Kwietnia Rozwiń swoją myśl odnośnie "Doświadczenia". Nikogo nie interesuje odpowiedź "tak". Pisze informacyjnie, bo narazie Twoje podanie nie przekonuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bialaas 1 Napisano 27 Kwietnia Autor Share Napisano 27 Kwietnia Byłem adminem właśnie na serwerze om1 raz mi się coś odkleiło w czasie którym przechodziłem gorszy okres życia, poza tym myślę że byłem dobrym adminem nie dawałem banów "za darmo" zawsze był ku temu powód tak samo jak i mute myślę że teraz jest ten czas który dam radę poświęcić w 200%. Napewno jakbym teraz dostał szanse lepiej bym się sprawdził niż wcześniej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Junior Admin mOdiik 12 Napisano 30 Kwietnia Junior Admin Share Napisano 30 Kwietnia przyjęte, zgłoś sie do mnie na pv poprzez nasz server discord Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Junior Admin mOdiik 12 Napisano 30 Kwietnia Junior Admin Share Napisano 30 Kwietnia * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi