andrzej 0 Napisano 13 Maja Share Napisano 13 Maja Twój nick: Andzrej Kopytko Nick admina: CONSOLE Powód kary: [SourceSleuth] Duplicate account Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199072145107/ Data i godzina nałożenia kary: 13.05.2023 18:06:53 Serwer [OM#1 / OM#2 / 5 VS 5]: ★ CSGOPOLSKA.COM ★ [MIRAGE #1] ★ 128TR Opis sytuacji: Włączyłem CS GO po czym na wejściu na serwer dostaje informacje o banie . Blokade założono mi w tym samym czasie przy gdy chciałem wejść na serwer. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Junior Admin mOdiik 12 Napisano 13 Maja Junior Admin Share Napisano 13 Maja sytuacja zweryfikowana, wracaj do gry Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Junior Admin mOdiik 12 Napisano 13 Maja Junior Admin Share Napisano 13 Maja * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi