lolol 0 Napisano 19 Maja Share Napisano 19 Maja (edytowane) Szanowni użytkownicy oraz Szanowna Administracjo, Chciałbym z całego serca przeprosić za mój nieodpowiedni nick, którego używałem na waszym serverze OM1. Zdaję sobie sprawę, że wybrałem nieodpowiednią nazwę, która mogła zareklamować nieodpowiednią stronę dla cheaterów. Niestosowny nick nie odzwierciedla moich prawdziwych przekonań ani intencji. Był to chwilowy błąd, którego żałuję i którym się wstydzę. Przepraszam za wszelkie zamieszanie, które to mogło spowodować i obiecuję, że już więcej nie będę używał takich nieodpowiednich nazw.Proszę, dajcie mi szansę na odnowienie i nauczenie się na błędach. Przyjmuję błąd z pokorą i obiecuję, że nic podobnego się nigdy nie powtórzy. Chcę być lepszym członkiem społeczności CS:GO i przyczynić się do tworzenia pozytywnego i przyjaznego środowiska dla wszystkich. Jeszcze raz przepraszam za wszelkie problemy. Pozdrawiam serdecznie faworka. Edytowane 19 Maja przez lolol Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel RevaleD 306 Napisano 19 Maja Właściciel Share Napisano 19 Maja Udzielam rozgrzeszenia, mam nadzieje że wiecej grzechów nie popełnisz i nie pojawisz się w liście zbanowanych. Pozdrawiam gorąco! 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel RevaleD 306 Napisano 19 Maja Właściciel Share Napisano 19 Maja * Wiadomość wygenerowana automatycznie * Ten temat został zamknięty przez Moderatora lub Administratora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Pozdrawiamy, Administracja CSGOPolska.com Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi